Jablko v županu

Sladké a zároveň šťavnaté, jemné a zároveň křupavé. Aneb pokud vás už klasické lívance nebaví, dnešní obměna vám určitě zachutná. Tak doufám, že mezi vámi najdu nějaké jablkoholiky a tenhle recept se pro vás stane závislostí, stejně jako tomu bylo v mém případě.

jablko-v-zupanu

Ingredience na 1 porci

K podávání:

jablko-v-zupanu-protein-kokosova-mouka-pb2-jablko-kokosovy-cukr

Jablko nakrájíme na tenčí plátky a obalíme ho v kokosové mouce. Do misky dáme hladkou mouku, protein a dobře promícháme s vodou, aby nezůstaly žádné hrudky.

Následně rozpálíme pánev a poté ztlumíme na střední plamen. Pánev potřeme kokosovým olejem.

Postupně jablíčka obalíme ve směsi, opečeme na pánvi a ještě horké obalujeme v misce s kokosovým cukrem.

K podávání můžeme namáčet v práškovém PB2 smíchaným s vodou.

jablko-v-zupanu-detail
jablko-v-zupanu-z-blizka

Nutriční hodnoty – na 1 porci s PB2

Energetická hodnota (kcal)

Bílkoviny (g) 

Sacharidy (g)

Tuky (g)

346

21

41

10

O autorovi

    Amálie Foltýnová

    Amy byla od malička vedena ke sportu a pohybu a časem si našla vášeň také ke zdravé stravě. Samozřejmě nic nebylo ze dne na den. Ke správně vybalancovanému zdravému stylu vedla dlouhá cesta, ale teď je nedílnou součástí jejího života. Krom fitka nebo domácího posilování miluje jógu, dlouhé procházky a péči o tělo jak fyzicky, tak psychicky. A co má úplně nejraději? Plný talíř barev vyvážené stravy a spokojeného bříška k tomu!


    >