Banánovo–vanilkový cheesecake

Mlsání dortů může být zdravé a zároveň prospívat vaší figuře! Nevěříte? Jeden takový si dneska upečeme 😉

bananovo-vanilkovy-cheesecake

Korpus

  • 100g celozrnných sušenek (Zemanka)
  • 100g banánu

Krém

  • 250g banánu 
  • 400g tofu natural Sunfood -
  • 2 kelímky vanilkového pudinku Alpro
  • 100ml mandlového mléka
  • 70g vanilkového proteinu
  • 30g vanilkového pudinkového prášku 
  • šťáva z 1/2 citrónu
  • 2 lžíčky vanilkového extraktu  
  • 50 kapek vanilkové stévie Zdravý den den 
  • 2/3 čl citrónové kůry

Video recept zde 😉

Nutriční hodnoty – 1 porce

Energetická hodnota Kj / Kcal

Bílkoviny (g) 

Sacharidy (g)

Tuky (g)

974,4 / 232

16,1

27

6,8

O autorovi

Kateřina Blažčíková

Katy se stravuje rostlinnou stravou od roku 2012 a rozhodla se tak ze zdravotních i etických důvodů. Zdravá strava a sport jsou od 16 let jejím velkým koníčkem. Nejvíce propadla fitness a vzhlédla se v osvalené atletické ženské postavě. Byla pro ni tedy výzva zjistit, zda bude možné na rostlinné stravě budovat svalovou hmotu a závodit v kategorii bikini fitness. Podařilo se jí to díky vzdělání a tvrdé dřině a nyní předává svoje zkušenost a znalosti dál formou on-line koučinku, ale také články, youtube videi a příspěvky na sociálních sítích.


>